Mangler du latexhandsker?

Sponsoreret

Har du en rengøringsvirksomhed eller arbejder du i en institution? I så fald kan Vestergaard Nustrup hjælpe dig med rengøringsartikler. De er totalleverandør til alle, der gør rent – også private. Du kan blandt andet finde latex handsker, som er uundværlige, når der skal gøres rent. 

Alt i rengøringsartikler

Kender du til Vestergaard Nustrup? Måske er du allerede fast kunde og har været det længe, eller måske er det først nu, du hører om virksomheden? Uanset hvad, så er det en dansk virksomhed, som er specialister i salg af billige rengøringsartikler, og det er både til private, institutioner og virksomheder – faktisk til alle, der gør rent. Med deres rengøringsartikler hjælper de mange til en optimal rengøring, og så rådgiver de glædeligt alle, der har brug for det. Du finder desuden mere end 3.000 rengøringsartikler på deres webshop. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at få gjort ordentligt rent.

Beskyt dig selv med handsker

Når du gør rent, kræver det forskellige rengøringsmidler, såsom sæbe, desinfektionsmidler og klude, men det er også vigtigt at beskytte dig selv, og det kan du gøre med latexhandsker. De anvendes typisk i forbindelse med diverse lægeundersøgelser og behandlinger, hvor man skal undgå bakterier mellem patient og plejepersonale, men de er også vigtige i ganske almindelig rengøring – både på hjemmefronten og i virksomhedsregi. Hos Vestergaard Nustrup finder du forskellige størrelser af latexhandsker, og så kan du både vælge, om det skal være med eller uden pulver, der gør, at de er nemmere at få på hænderne. Tjek det store udvalg hos Vestergaard Nustrup, så der kan blive rent.