Hold koncentrationen med gulv- og bordskærme

Sponsoreret

Er det svært at koncentrere sig på kontoret? I større kontormiljøer eller mødelokaler kan der være dårlig akustik eller unødig støj fra kollegaer, der arbejder. Det kan løses med gulv- og bordskærme fra Alt i tavler.

Undgå larm og dårlig akustik

Er dit job i et kontormiljø eller er du ofte til konferencer og møder, hvor der hurtigt kan opstå unødig støj og måske endda være dårlig akustik? Det er ikke nødvendigvis, fordi dine kollegaer er ukoncentrerede og holder pause fra deres opgaver, de udfører højst sandsynligt deres job og opgaver, men det kan hurtigt være støjende alligevel for alle på arbejdspladsen. Ikke nok med at lyd kan virke forstyrrende, så kan det også være forstyrrende for øjnene, hvis du ofte ser kollegaer gå forbi efter kaffe eller lignende. Der skal ikke meget til, før distraktioner kan påvirke arbejdskoncentrationen, men det er der heldigvis en løsning på. Hos Alt i tavler har de flere muligheder inden for gulv- og bordskærme. De hjælper til et sundere kontormiljø, idet de er lydabsorberende. Samtidig er de ikke klodsede og fylder unødvendigt. De er nemlig ganske elegante designet, så de klæder kontoret. Udover hjælpen til at undgå unødig lyd og forstyrrelser, så er de også praktiske, fordi de kan bruges som opslagstavler. 

Praktiske opslagstavler

Når du besøger Alt i tavler, vil du se det store udvalg. Brug gulvskærme til afskærmning mellem dig og dine kollegaer, eller brug dem i mødelokaler og konferencerum til praktiske opslagstavler. Du får også mindre modeller, som kan monteres til dit skrivebord. Kunne det være relevant for din arbejdsplads, bør du klikke ind på altitavler.dk.