Det skal du bruge når du spiller golf

Sponsoreret

Når du skal i gang med at spille golf, så findes der forskellige ting, som du skal bruge for at få en god oplevelse, blandt andet golf tees. En golf tee er et lille spyd med et fladt hoved, som bruges til at fiksere golfbolden på jorden. Den er også medvirkende til, at du kan lave et perfekt slag, når du slår til golfbolden. Udover en tee skal du selvfølgelig bruge en kølle, nogle golfbolde, handsker, en vogn/trolley og et par gode golfsko.

Hvad er en golf tee?

En golf tee findes i et væld af forskellige farver. Men fælles for dem alle er som sagt, at du nemt kan styre, hvor golfbolden skal ligge, inden du skal slå. En golftee findes i mange forskellige materialer, og du kan derfor vælge en tee, som er fremstillet i gummi, plastik eller træsorten birk.

Nedbrydelige tees

Vil du gerne have en farverig tee, som du nemt kan se, også på afstand, så kan du vælge tees i mange forskellige farver, som alle er nemme at få øje på. Vil du til og med gerne have en tee, som du kan være sikker på, forsvinder igen, hvis du skulle være uheldig at glemme at tage den op af græsset? Så kan du vælge en, som er fremstillet i birk.

Selvom de er lavet i forskellige farver, vil en tee i birk naturligvis forsvinde i naturen, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om, om du har efterladt en tee i naturen, som ikke er i stand til at blive nedbrudt på egen hånd.