Muleposer med tryk til din virksomhed

Sponsoreret

Har du en virksomhed, hvor medarbejdere og kunder ofte bruger plasticposer? Der er ingen tvivl om, at plastic er usundt for miljøet, og netop derfor er muleposer med tryk relevante og et godt valg for jeres virksomhed. 

Ingen plastic og god markedsføring

Er der stor brug af plasticposer eller anden emballage i din virksomhed? En anden mulighed er muleposer, og du finder et udvalg af dem hos Nemprint. Hos Nemprint har du flere muligheder, så du kan få muleposer, der passer lige præcis til din virksomhed. Har virksomheden et logo, kan det blive trykt derpå, og det samme kan virksomhedens navn. Én ting er, at muleposer er praktiske, en anden ting er, at de er god reklame, når dine medarbejdere og kunder går rundt med dem i bybilledet. Derudover signalerer det noget godt, at I bruger muleposer frem for plast. 

Ingen kemiske stoffer

I 2010 blev Nemprint stiftet, og formålet var at producere tryk og print i den bedste kvalitet og til fornuftige priser. Det må man sige, de er lykkes med. Når du skal bestille muleposer, har du to typer at vælge mellem, og når du har valgt typen, skal du indsende en fil med det tryk, du gerne vil have derpå. Ikke nok med at muleposer i sig selv er miljøvenlige, så er muleposerne fra Nemprint Øko-tex 100-kvalificeret. Det vil sige, at der er garanti for, at de ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen. Der er altså mange goder ved at vælge muleposer fra Nemprint, så det er bare at bestille hurtigst muligt, så de kan komme i brug i din virksomhed.