Er det tid til ny firmabil?

Sponsoreret

Er det tid til at få udskiftet én eller flere biler i virksomheden? Vil I gerne undgå en stor regning som ved køb af nye biler? Så er erhvervsleasing hos Fleggaard Leasing helt sikkert en mulighed for jer. Her finder I et stort udvalg af forskellige biltyper og mærker til en skarp pris.  

Fleksibilitet ved leasing af firmabil

Der kan være store fordele for dig og din virksomhed ved at lease en bil fremfor at købe den. Først og fremmest undgår I det store beløb i udbetaling, som kan virke uoverskueligt for mange, og måske især for nystartede virksomheder, der skal have deres første biler. Med leasing opnår man samtidig en stor fleksibilitet i forhold til udskiftning, opgradering eller nedgradering af biltype i forhold til behov. De fleste leasingaftaler inkluderer også en servicepakke, der sørger for at holde bilen ved lige under hele leasingperioden, så din virksomhed ikke skal gå og være nervøse for dyre værkstedsregninger.

Stort udvalg af biler hos Fleggaard Leasing

Hos Fleggaard Leasing, der er ligger i Padborg ved den dansk-tyske grænse, har de i flere år specialiseret sig i leasing af biler, særligt til virksomheder. Deres mange års erfaring gør, at de ved, hvilke krav og behov de fleste kunder har til en bil, uanset om det er en tilbagevendende kunde, eller om det er en virksomhed, som skal lease for første gang. Fleggaard Leasing tilbyder et stort udvalg af bilmærker, typer og størrelser, så der er noget, som passer til alle virksomheder. Du finder alt lige fra Audi, Mercedes og Volvo til BMW og Renault. Se mere på Fleggaard Leasings hjemmeside fleggaard-leasing.dk.