Derfor erhvervsleaser så mange elbiler

Sponsoreret

Erhvervsleasing af elbiler er en stigende trend i Danmark. Flere og flere virksomheder vælger at lease deres biler, og elbiler bliver en stadig mere populær løsning.

Men hvorfor er det så attraktivt at lease en elbil til erhverv?

Godt for klimaet

For det første er elbiler mere miljøvenlige end traditionelle biler med benzin- eller dieselmotorer.

Ved at vælge en elbil kan virksomhederne bidrage til at reducere deres CO2-aftryk og dermed gøre en forskel for miljøet. Derudover kan virksomheder også drage fordel af økonomiske incitamenter, såsom nedsat registreringsafgift og grønne afgifter, som kan gøre erhvervsleasing af elbiler mere attraktivt.

Billige at vedligeholde

Et andet vigtigt aspekt ved erhvervsleasing af elbiler er de økonomiske fordele. Elbiler kræver typisk mindre vedligeholdelse end traditionelle biler, og derudover kan de også have lavere driftsomkostninger.

Det skyldes, at det er billigere at oplade en elbil end at fylde en benzin- eller dieselbil med brændstof. Derfor kan erhvervsleasing af elbiler være en god investering på lang sigt, da det kan medføre besparelser på virksomhedens samlede transportbudget.

Kræver installation

Vælger man som virksomhed at gå forrest i den grønne omstilling, og lease en flåde af elbiler, skal man være beredt på at lave visser justeringer på arbejdspladsen.

Det kræves, at virksomheden går i gang med at installere en mase ladestandere, som elbilerne kan oplade ved, når de ikke er i brug. Det koster lidt på elregnskabet, men det er penge sparret på benzin.

Erhvervsleasing af elbiler er en attraktiv mulighed for virksomheder, der ønsker at tage et skridt i retning af en mere bæredygtig og miljøvenlig transportpolitik.

Det kan også have økonomiske fordele på lang sigt, selvom der er udfordringer, der skal overvindes. Det er derfor vigtigt for virksomheder at overveje deres behov og budget nøje, før de træffer beslutningen om elbilen.