Klimavenlige skabe

Sponsoreret

Er du på jagt efter et skab der er funktionelt og en god opbevaringsløsning? Så læs videre her.

Oplev den store diversitet i de mange design og special produceret skabe, så de passer netop til dine behov. Der er et enormt udvalg af rummelige taskeskabe og lockers. Se udvalget lige her.

Skabene er funktionelle og gode opbevaringsløsninger til en travl hverdag, hvor man har behov for at stille bøger, jakker, personlige ejendele eller andet. Kan bruges både til de studerende, men også til lærerne og personalet på skolen.

Et kvalitetsskab der ikke kræver vedligeholdelse.

Skabene er udarbejdet i den bedste kvalitet med øje for finesse. Prioriteringen ligger højt, når det kommer til holdbarheden, brugbarheden og designet. Skabene er skabt til at blive brugt og indgå i en travl hverdag, og kræver derfor ingen vedligeholdelse.

Design skabene så de passer til jeres ønsker

I har selv mulighed for at bestemme hvordan jeres færdige produkt skal se sig ud. Med et gennemtænkt design, kan i få låse på skabene, så dine ting altid kan være i sikkerhed. Bestem om det skal være et skab med seks eller otte rum, om det skal være et omklædningsskab eller have et dueslag under hvert rum. Mulighederne er mange, og også flere end der fremgår her. Undersøg hvilket skab der passer til din institution og prøv kræfter med designet allerede nu.