Arbejdstøj i god kvalitet til alle brancher

Sponsoreret

Uanset om du arbejder inden for byggeri, industri og lignende brancher eller blot har brug for arbejdstøj og -sko til fritiden, så findes der et hav af mærker og muligheder online. Det er bare med at gå i krig!

Et hav af produkter og mærker samlet ét sted

På TGKSHOP finder du eksempelvis alt inden for arbejdstøj samlet på ét sted, herunder bukser, knickers, shorts, overalls, kedeldragter, t-shirts, sweatshirts, skjorter, jakker, vinterjakker, regntøj, veste, sikkerhedstilbehør, huer, strømper, handsker, undertøj og arbejdstøj til børn. Produkterne fås i forskellige kendte mærker som Kansas/Fristad, Snickers, Mascot, JBS, HKSDK, Dunlop, Tretorn, Brynje, Confra, Jalas og Sika, som alle leverer behagelige og funktionelle designs fremstillet i slidstærke materialer.

Mærket Kansas/Fristad er især kendt for at levere kvalitetsarbejdstøj, herunder jakker med forstærkninger på albuer og bukser med praktiske lommer. Arbejdstøj fra Kansas/Fristad kan man nemt bevæge sig i, hvilket gør arbejdet en tand nemmere. Inden for dette mærker finder du en bred vifte af forskellige størrelser og flotte farver. Snickers Workwear er også værd an nævne, da det er et af det førende mærker i Europa og kendt for at fremstille avanceret arbejdstøj til håndværkere.