En sikker husoverdragelse

Sponsoreret

Er du i færd med at sælge eller købe et hus, og er du bekymret om, hvorvidt boligens tilstand er helt, som den skal være? Med et huseftersyn er begge parter sikret mod eventuelle skader, der ved overdragelsen ikke er synlige.

Et sagkyndigt syn på din bolig

Med mere end 20 år i branchen er Michael Køhrsen en valid bygnings- og energikonsulent samt beskikket bygningssagkyndig, du trygt kan overlade et eftersyn af dit hus til. Et huseftersyn indebærer et tjek af boligens og elinstallationernes tilstand, hvor der i begge tilfælde kan være ikkesynlige skader, og ved el-rapporten bliver der, i samarbejde med en autoriseret el-installatør, tjekket, om installationerne er lovlige. Hermed får du altså et sagkyndigt syn på din bolig, der tilsammen udgør et huseftersyn, som er et krav, hvis du ønsker en ejerskifteforsikring. Skulle der efter husoverdragelsen blive fundet ikkesynlige skader, går forsikringen ind og dækker 10 år frem, så du ikke skal bekymre dig om uforudsigelige regninger. Dette gælder desuden også for køber.

Kontakt for et tilbud

Mk consult byg er et sikkert valg, når du skal have foretaget et huseftersyn af din bolig. Det er dog vigtigt at huske, at det er eget ansvar at kontakte den bygningssagkyndige, og hos mk consult byg kan du både vælge en enkelt rapport eller en samlet pakkeløsning, så du er helt dækket ind.