Spar på varmen og pengene med en buffertank

Sponsoreret

En buffertank forhindrer varmespild ved at give større volumen til luft-vand-varmepumpe og derved lagre varme. Dermed får du et mere effektivt system, og det gælder både for en lille og stor ejendom. Du kan ofte finde en buffertank til en fornuftig pris, og det gode er, at når først den er installeret, skal du sjældent gøre noget i forhold til vedligeholdelse. Derudover er buffertanken også let at installere, og den kan altid opfylde dine behov for opvarmning og køling.

Miljøvenligt system

En buffertank er også meget miljøvenlig, og egner sig både til nye og renoverede huse, herunder eksempelvis som erstatning for oliefyr. Et eksempel er en buffertank fra Sigma, som er en rund vertikal trykløs tank TV-R-2000 udført med enkeltkappet svøb, top og bund. Denne buffertank er forsynet med fire stk. rørben med justerbar 1” kugletå og fodplade, og derudover kan tanken forsynes med forskellige rørværker alt efter behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken buffertank, du skal vælge til din private bolig eller til erhverv, så kan du forsøge at opsøge forskellige forhandlere og derigennem få yderligere information og vejledning. De fleste steder tilbyder både uforpligtende snak og tilbud.