Et mobilt whiteboard er smart til kontoret

Sponsoreret

Tavlespecialisten har mange forskellige whiteboards, blandt andet nogle der er mobile og altså kan køres rundt på arbejdspladsen fra ét rum til et andet.

Hvis du ikke ved, hvad et whiteboard er, så er det en tavle med en hvid skriveoverflade, der passer ind i alle kontormiljøer, institutioner eller lignende. Eksempelvis er et whiteboard genialt til møder, hvor du skal forklare og fortælle på en visuel måde, fordi det giver dig mulighed for at tegne og fortælle på samme tid.

Et whiteboard kan også være praktisk i en frokoststue, hvor den kan fungere som opslagstavle til meddelelser og lignende, da tavlerne også er magnetiske, og derfor kan man nemt sætte forskellige sedler, billeder og andet på tavlen med magneter.

Og for at det ikke skal være nok, så er det også muligt at få et mobil whiteboard, som du kan flytte rundt på. De kan eksempelvis flyttes fra ét kontor eller mødelokale til et andet. Dermed tilfører de fleksibilitet til arbejdsdagen, eftersom du nemt kan afholde møder i et hvilket som helst lokale.

Alle mobile whiteboards har altså hjul og kan fås dobbeltsidede, sådan at du kan skrive på begge sider. De kommer i forskellige farver og størrelser, alt efter hvilket behov du har.

Find eksempelvis tavlen Draft fra Abstracta, der indeholder en trækasse under skriveoverfladen, hvor du blandt andet kan opbevare whiteboard-tuscher eller tavleviskere.