Oplev Hjarbæk Fjord Camping i dets fantastiske omgivelser

Sponsoreret

Limfjorden er en unik perle som forbinder Nordsøen og Kattegat. 180 kilometer kyststrækning som giver mulighed for smukke naturoplevelser og aktiv ferie. Prøv Østers safari, surfing eller camping hos Hjarbæk Fjord. Vores naturskønne campingplads er placeret mellem Skive og Viborg, og er kun en times kørsel fra Vesterhavet.

Camping, surfing og østers safari er blandt oplevelserne hos Hjarbæk Fjord Camping

Tæt op af skov og natur findes Limfjordens unikke oplevelses- og aktivitetsmuligheder. Udnyt muligheden for at gøre noget aktivt. Tag børene med ud og prøve kræfter på Limfjorden Surf School med stand up paddel surfing eller giv jer i kast med unikke kano oplevelser langs kysten. Limfjorden har noget for enhver smag og alle aldre.

Hjarbæk Fjord Camping byder velkommen til en enestående beliggenhed og udsigt. Afslappende stemning, vandrestier, fiskeri-miljø og panorama pladser. Vores udfordrende og 3000 m2 store legeplads giver rig mulighed for at danne nye venskaber mellem børnene. Mooncars, minigolf, og klatrenet er blot et lille udvalg af vores mange aktiviteter for børn. I sommerhalvåret har vi geder og kaniner, som gerne vil fordres og hygge sig. Følg med i aktivitetskalenderen, som løbende opdateres gennem sommeren. Vi laver mange sjove og spændende tiltag, og inviterer blandt andet på fodboldkamp, lejrbål og snobrød for alle interesserede.

Camping ved Limfjorden giver mange muligheder for alle.