Prisbelønnede golfrejser i hele verden

Sponsoreret

En golfrejse forbindes ofte med en behagelig livsstil, hvor smuk natur, kulturelle oplevelser, god mad og vin er en stor del af oplevelsen, og det er blandt andet hvad World Golf Award vurderer, når de uddeler priser til de mest sublime golfoplevelser.

Golfskoler, matchture, luksusgolf og golf-ophold året rundt i hele verden? Golf er blevet en meget populær motionsform jorden rundt, og golfspillere har rige muligheder for at kombinere golfspil med varme rejsemål.

ClassicGolf er et rejsebureau der kan arrangere din golfrejse uanset hvornår på året du ønsker at tage afsted. Gennem et nært samarbejde med hoteller, golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer, kan vi give dig mulighed for at få en skræddersyet service under hele turen. ClassicGolf har vundet World Golf Award som bedste danske rejsebureau til golfrejser i 2017 og 2018.

Verdens golfbaner

Hver eneste golfbane er en oplevelse i sig selv, og det er også spændende at sammenligne faciliteter og omgivelser på vidt forskellige destinationer, der har kærligheden til golf til fælles. På den solrige middelhavsø Mallorca er der for eksempel hele 24 fantastiske golfbaner. I Alicante ved Costa Blanca er der 7.  Det er ikke kun på de danske sommer- og vinterdestinationer som Spanien, Italien, Grækenland, Cypern, Portugal og Tyrkiet at man kan tage på golferie, der er også fremragende golfbaner i Tjekkiet og Irland, eller længere væk, i Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai! ClassicGolf arrangerer Golfrejser på flere kontinenter. På ClassicGolf hjemmeside er der flere kunder der udtaler sig yderst positivt om deres golferier.