Store parasoller beskytter godt mod solens stråler

Sponsoreret

Er du træt af at sidde i din have under en lille parasol? Eller er det svært for hele familien at få glæde af parasollen? Så er det måske på tide at overveje, om der skal investeres i en stor parasol. De store parasoller har den fordel, at de kan levere skygge på et langt større areal end en lille parasol.

Vælg den rette parasolstørrelse

Du kan med fordel bruge en såkaldt markedsparasol, der er større end en normal parasol. Den giver mere skygge, når du sidder på din terrasse. Vil du gå all-in i forhold til skygge, skal du ud i en professionel kæmpeparasol, som du ser på fortovscaféer og restauranter. Disse store parasoller kræver, at du har god plads.

Parasollen skal passe ind

En parasol er en dekorativ ting på terrassen. Den fylder en del, så derfor skal den naturligvis passe til resten af dit udemiljø. Kig grundigt på dine møbler, blomsterkrukker, og hvad du ellers har stående på terrassen. Hvilken farve parasol vil passe bedst ind?

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af en parasol?

Når du vælger at købe en af de store parasoller, koster den mere end en af de små. Derfor er det en god idé, at du er opmærksom på disse faktorer, inden du køber en stor parasol:

  • Er parasollen stabil?
  • Er parasoldugen i en kraftig kvalitet?
  • Er parasoldugen vandafvisende?
  • Har parasoldugen en god farveægthed, så den ikke falmer?
  • Er parasoldugen vind- og vejrbestandig?