Kaffe og smøger går hånd i hånd. Eller hvad?

Sponsoreret

For mange hænger kaffe og smøger uløseligt sammen. Måske fordi de begge inviterer til pause og ro. Men kaffe kan også gå sammen med elektriske cigaretter. 

Der er noget med kaffe og cigaretter. Det er et uløseligt makkerskab, og mange rygere er vant til, at de to altid følges ad. Når man ryger, så tager man også lige en kop kaffe. Eller omvendt. Når man sidder med kaffen er det lækkert lige at nyde en smøg. Måske du kender det? Måske det også er en af grundene til, at det kan være utrolig svært at stoppe med at ryge. Fordi rygningen er koblet op på og forbundet med så mange forskellige ting.

Der kan være rigtig mange gode grunde til at ville stoppe med at ryge. Måske du gerne ville være den dårlige lugt foruden? Måske du er træt af at bruge så mange penge på rygning, særligt med udsigt til, at priserne kommer til at stigende en del? Måske vil du gerne være et godt eksempel over for dine børn og ikke lære dem, at rygning er en god idé?

Uanset hvad din bevæggrund er, så er et af de bedste råd, at du skal gøre op med dig selv, hvad du egentlig er afhængig af og så starte der. Er det nikotinen? Er det hyggen? Er det vanerne? Pauserne? Det kan være mange forskellige ting, men hvis du starter med at håndtere problemet der, hvor skoen trykker, så er du kommet langt. Måske du kunne overveje, om kaffe eksempelvis også kan gå sammen med elektriske cigaretter? Læs mere på https://www.elekcig.dk/.