Tal og husnummer til postkassen

Sponsoreret

Har du tænkt over, at din postkasse på mange måder er dit og familiens visitkort? Selvom vi sjældent skænker postkassen en tanke, så længe den gør sit arbejde – hvilket er at hænge på det rette sted, kunne indeholde masser af post og være nogenlunde klædelig for dit hjem – så burde vi måske give den lidt mere opmærksomhed. Der er rig mulighed for, at du kan sætte dit personlige præg på kassens front, der i princippet både kan fortælle noget om, hvem og hvor mange der bor i hjemmet, og hvilket nummer huset har på vejen. Find det tal til din postkasse, der passer bedst ind dit hjems udtryk. Det gør det desuden nemmere for både postmanden og de gæster, der kunne være i tvivl om placeringen.

Personlige stickers til familiens postkasse

Vi lever i en digital tidsalder, hvor postmændenes arbejde er presset, fordi der et stort behov for effektivisering, når det kommer til postomdeling. Og selvom de fleste korrespondancer foregår digitalt i dag, så hænger postkassen troligt og venter på, at der skulle komme en avis eller rudekuvert forbi. Derfor er det ingen skade til at gøre mødet med postkassen mere personligt end blot en blank overflade – det er jo trods alt familiens visitkort udadtil. Mulighederne er mange, når det gælder om at give postkassen et mere originalt udtryk, og faktisk så kan du helt selv vælge, hvilke stickers der skal pryde familiens postkasse. Mange familier vælger også at gå med en fin stregtegning af figurer, der understreger, hvem der bor bag husets fire vægge. Udtrykket bliver med disse stickers fint, sjovt og imødekommende.