Sådan finder du den bedste rundsav

Sponsoreret

En rundsav er et skønt stykke værktøj, som er skabt til at skære træ i lige linjer. Rundsaven er din ideelle partner, hvis du skal skære i store og små plader eller ønsker at afkorte et bræt. Går du og har en lille tømrer gemt i maven, så er dette et stykke værktøj, som du ikke kan undvære.

Når du skal anskaffe dig en rundsav, så bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor tit du ønsker at bruge maskinen og hvilke opgaver som den skal kunne løse. Rundsaven kommer i to varianter, enten som en bordrundsav eller i en håndholdt udgave. Den håndholdte udgave giver dig mere frihed sammenlignet med en bordrundsav.

En rundsav består af en roterende klinge og et beskyttelsesdæksel. Netop sikkerheden, skal være i top, når du benytter en rundsav.

PrimusDanmark.dk har alt til værktøjskassen. Når du ønsker at udvide værktøjskassen med en rundsav, så bør du vælge en moderne rundsav, som er udstyret med de mest anvendelige funktioner. Kig gerne efter en rundsav med en lille støvopsamler, så slipper du for at støvsuge når du er færdig. Du bør også overveje at kigge efter en rundsav, som har indbygget LED-lys. Denne funktion gør, at du let kan se hvor du skærer. Hvis du ofte har brug for skære i smig, så bør du overveje at vælge en maskine som har et kliksystem, så du nemt kan justere vinklen og samtidig være sikker på, at dine brædder bliver skåret i den samme vinkel.