Det bedste udstyr til fisketuren

Sponsoreret

Når du skal afsted på fisketur, er det smart at have det rigtige udstyr med, så du får så god en tur som muligt. Her får du en hurtig guide til det vigtigste udstyr.

Fiskegrej

Det vigtigste på turen er selvfølgelig dit fiskegrej. Sørg altid for at tjekke det igennem, inden du tager afsted. Det er super ærgerligt at stå med ødelagt eller slidt udstyr, når du er kommet frem og så bliver nødt til at køre tilbage efter nyt. Tag udstyr med, der passer til den type fiskeri, du skal afsted til. Især ved havfiskeri er det vigtigt at tage rustfri kroge med, og agn der er beregnet til saltvand.

Tøj 

Til enhver fisketur skal du have det rigtige tøj. Hvilket tøj du tager med afhænger selvfølgelig af vejret. Men som hovedregel er en regnjakke og et par gummistøvler altid godt. Med gummistøvler kan du også gå lidt ud i vandet og få bedre mulighed for at placere dit agn. Waders kan også være en god ide, især hvis du fisker ved kysten. Patagonia Waders er i rigtig god kvalitet, og de kan bruges, hvis du skal ud på dybere vand. Sørg for et par bukser, der gerne må blive beskidte, og som også gerne er vandtætte.

Mad og drikke

Tag altid en god madpakke med og godt med drikkevarer. Ude i naturen ligger der ikke en kiosk på hjørnet, og når du skal være væk i flere timer er det godt at kunne spise frokost, så energien bliver ved med at være i top.