Uddannelse i forandringsledelse

Sponsoreret

Det er vigtigt at have fokus på forandring i en virksomhed. Stifinderprogrammet er en skræddersyet lederuddannelse, der især har fokus på at skabe positive forandringer.

Hvis du er i en virksomhed, så kender du måske også til det med nogle gange at savne forandring. Nogle gange kan tingene godt gå i stå, fordi man gør, som man plejer. Hvis I savner redskaber til at lede en strategisk udviklings- og forandringsproces, så tilbyder Stilfinderprogrammet er uddanne jeres ledere til netop det. Det handler om at være på forkant i forandringsprocesser, og at alle involverede har ejerskab og er aktivt involveret.

På Stifinderprogrammet, der er en lederuddannelse, der har eksisteret siden 1994, fokuseres der på forandringsledelse på strategisk niveau. Der kan være tale om mange forskellige typer forandringsprocesser. Eksempelvis en fusion af flere forskellige virksomhedskulturer, en sammenlægning af flere ledergrupper, sammenlægning af afdelinger eller måske geografisk flytning af virksomheden. Det kan også være, at virksomheden har behov for forandring – økonomisk, ledelsesmæssigt eller på anden måde.

Lederprogrammet har uddannet 2000 ledere fra over 20 lande. Blandt de virksomheder, der har haft glæde af Stifinderprogrammet som virksomheds-specifikt forløb finder du blandt andet: SEAS-NVE, Irma, TDC Internet, Novo Nordisk, LEGO, Fakta, Kvik, NNE Pharmaplan og Jyske Bank, og programmet har modtaget utrolig positiv feedback fra deltagerne og deres virksomheder.