Skal du have det bedste, når det gælder lydudstyr?

Sponsoreret

For nogle er det bedste kun godt nok, når det gælder lydudstyr. Ascon leverer lydudstyr til den professionelle musikbranche.

dBTechnologies har igennem mere end 25 år leveret avanceret lydudstyr til den professionelle musikbranche over hele verden, og produkterne har altid opnået stor anerkendelse for de innovative løsninger samt de høje standarder for kvalitet.

De så dagens lys på det professionelle lydmarked i 1990, hvor deres mål var at designe lydsystemer igennem innovation og elektronisk udvikling. Siden har tiden budt på store successer med fremragende højttalere og systemer, der har sikret mange gode lydoplevelser.

Ascon kan præsentere et stort udvalg af højttalere og lydudstyr fra dBTechnologies. De har et meget bredt sortiment, sådan at der er noget for enhver musikelsker, og noget til helt forskellige niveauer.  dBTechnologies er blandt andet kommet med VIO-serien, som er det nyeste bud på større lydoplevelser, og det finder du selvfølgelig i udvalget hos Ascon sammen med mange andre serier.

Når du køber dit lydudstyr hos Ascon, så får du både god service og vejledning. De er ikke ude på at sælge dig noget, du ikke vil have, så de vil gøre deres bedste for, at du kommer hjem med det, der passer bedst til dit behov. Køb her og få dit udstyr leveret med lynets hastighed.