Dit krybdyr har brug for kunstig varme

Sponsoreret

Krybdyr er koldblodige, og derfor har de brug for kunstig varme omkring sig for at overleve i terrarie. Hos Lystrup Dyrecenter kan du få en varmelampe til krybdyr.

Hvis du er krybdyrsejer, så ved du også, at det er vigtigt at de har varme omkring sig. Fra naturens side er de koldblodede, og derfor har de brug for varme fra deres omgivelser. Hos Lystrup Dyrecenter kan du få et stort udvalg af forskellige varmelamper, alt efter hvad behovet er.

Hvis krybdyr befinder sig ude i naturen, får de varme nok fra solen, men er de i et terrarie, så er det nødvendigt for dem at få tilført kunstigt lys og varme gennem varmekilder for at de kan leve. Hos Lystrup Dyrecenter kan du finde et stort udvalg af forskellige varmekilder, der varierer i både størelse og kapacitet, og derfor vil du altid kunne finde en, der passer til dit behov.

Find blandt andet varmelampen Exo Terra Compact Top 30 Canopy, der er en kompakt terrariumlampe. Den er super nem at installere, og det er muligt at sætte kompakte lysstofpærer eller glødelamper med lav watt i fatningen. Så hvis du har et krybdyr eller påtænker at få et, så kan du købe din varmelampe hos Lystrup Dyrecenter, og de har altid rigtig gode tilbud på deres hjemmeside, så kig endelig forbi, hvis du vil vide mere.