Har du brug for at stabilisere håndleddet?

Sponsoreret

Lider du af slidgigt, knoglebrud, ledbåndsskader eller lignende, så kan du få håndledsskinner fra Fysio-shop, som kan hjælpe dig tilbage på sporet så hurtigt som muligt.

Hvis du går rundt med enten seneskedebetændelse, knoglebrud, slidgigt, ledbåndsskader eller lignende, så er det meget vigtigt at gøre noget ved det, sådan at det ikke blive værre. Men tålmodigheden kan blive sat på prøve, når man gerne bare vil tilbage på sporet igen. Fysio-shop.dk har en løsning til dig, der gerne vil gøre noget problemet hurtigst muligt. På siden kan du blandt andet finde håndledsstøtte og andre støtteløsninger til blandt andet tommelfingeren, og alle produkter er fra Bauerfeind, der på hver sin måde går ind og hjælper dit håndled og din hånd.

Find blandt andet en ManuLoc håndledsskinne, der stabiliserer og immobiliserer dit håndled, hvor den forhindrer fejlbevægelser ved hjælp af anatomisk formede aluminiumsstivere. ManuTrain bruges som bandage, som nedsætter belastningen over håndledet og dermed reducerer smerterne. ManuTrain anbefales til personer med slidgigt, seneskedebetændelse, efter knoglebrud og ledbåndsskader til aktive bevægelser med håndleddet.

Hvis det er tommelfingeren, der er problemer med, så kan de anbefale Rhizoloc tommelfingerskinne, der via en letvægtsskinne stabiliserer tommelens rodled og grundled samt begrænsede muligheder for smertefuld bevægelse.

Se mere information under de enkelte produkter om deres virkninger, og hvem de særligt anbefales til.