Kunne du tænke dig nogle lækre børnemøbler?

Sponsoreret

De lækre børnemøbler fra By KlipKlap har utroligt mange funktioner, de er i høj kvalitet, og så kommer de i et stilrent design.  

Skal ungerne ikke også have deres egne møbler? Børn elsker at slænge sig i sofaer, lænestole og andre bløde ting, men ikke alle almindelige møbler kan tåle at blive tumlet så meget rundt i. Men så tænker du sikkert, at det lyder som en fin idé med møbler til børnene, men at vi jo alle ved, at den slags møbler ikke er pæne at have stående nogen som helst steder.

Men der tager du fejl. For By KlipKlap producerer møbler, der er stilrene, selvom det er børnemøbler. I år 2011 opstod idéen til det første produkt, der var en KK3 Fold Madras. Pia Lauritsen, der ejer by KlipKlap, søgte forgæves efter en tumlemadras til sin søn, som var af god kvalitet, men som samtidig havde et elegant design. Hun ønskede en type madras, der kunne passe ind i det moderne hjem, og da hun ikke fandt det, blev det KlipKlaps mission: At skabe multifunktionelle møbler, som indbyder til, at børn kan udvikle og styrke deres motoriske færdigheder, og som samtidig kan bruges af hele familien.

Foldemadrassen er et møbel med mange muligheder og funktioner. Den kan eksempelvis foldes ud til en tumlemadras, den kan samles som en sofa eller bruges som en dejlig gæsteseng. Alle møblerne er lavet i OEKO-TEX 100-certificeret koldskum og betrukket med kraftigt OEKO-TEX 100 certificeret stof, der er virkelig slidstærkt og let at rengøre enten ved at støvsuge det med en blød børste eller en fugtig klud.

Monito.dk forhandler mange forskellige møbler fra By KlipKlap, og derfor kan du være sikker at finde præcis den type møbel, du leder efter.