Vejlefjord kan skræddersy et rehabiliteringsforløb til dig!

Sponsoreret

Du kan komme på rehabiliseringsophold med dejlige omgivelser omkring dig, og her kan du få skræddersyet en træning til dig i trygge og unikke rammer.

Vejlefjord ligger i de skønneste omgivelser i Vejle med udsigt over grønne plæner og fjorden. Vejlefjord Rehabilitering tilbyder rehabilitering til dig, der har fået en hjerneskade af større eller mindre grad ved enten sygdom eller ulykke.

Hvis du for eksempel kommer fra sygehuset, og har indledt et behandlingsforløb, så er Vejlefjord Rehabilitering velegnet som fortsætterforløb, fordi det ikke altid er lige let at fortsætte behandlingen derhjemme. Her får du altså tilbud om et længere forløb, sådan at du kommer ind i gode og sunde vaner. Det gælder også behandlingen af patienter med sværere handicap. Behandlingen foregår i et tæt, tværfagligt samarbejde på højt specialistniveau for alle faggrupper.

Der er rehabiliteringstilbud til både børn, unge, voksne, pårørende og fagprofessionelle. Børn kan blandt andet få neuropsykologiske undersøgelser, rådgivning og træning, og så kan de få psykologsamtaler og kognitiv adfærdsterapi. Til de unge er der rehabiliterende botilbud og tværfaglige miljøer. Til de voksne er der neurorehabilitering, fysisk genoptræning, neuropsykologiske undersøgelser. Der er også tilbud til de pårørende som eksempelvis patientforeninger og patienthistorier.

Behandlingsforløbene laves individuelt efter den givne patient og med udgangspunkt i lige præcis dine behov og ønsker. Det er altså helt op til dig, hvor langt du ønsker, at opholdet skal være, men typisk er et ophold mellem 4 og 12 uger, for at du er sikker på at komme ud på den anden side med et synligt resultat. Vejlefjord Rehabilitering har en helhedsorienteret tilgang til dig som patient og de problemstillinger, du oplever som følge af skaden.