Pas godt på din båd, mens den står på land

Sponsoreret

Når sejlsæsonen efterhånden går på hæld, og du skal have din båd op af vandet, skal du selvfølgelig også sørge for, at den klarer månederne på land.

Der findes næppe noget mere dejligt, end når foråret står for døren, og man kan sætte sin båd i vandet til endnu en sæson med sejlads. I hvert fald hvis man er ejer af en båd.

Er du så heldig at være en af dem, ved du også, at en båd kan være som et lille barn. Den skal passes på, plejes og nusses om, så den ikke bliver beskadiget.

Både er naturligvis udviklet til at kunne modstå regn og havvand, men alligevel sætter mange deres båd under tag i løbet af efteråret og vinteren. På den måde kan man undgå, at der sætter sig alger og plamager af andet skidt.

Men ikke alle har mulighed for at sætte båden i tørvejr. Faktisk opbevarer mange bådejere deres båd på havnene rundt i Danmark. Og er du en af dem, kan det være afgørende for din båds tilstand til næste sejlsæson, at du har en bådpresenning at sætte over den.

Presenninger til både fås i vidt forskellige størrelser, og faktisk kan du også få en presenning til din båds påhængsmotor, hvis du har sådan en.