Derfor skal du bruge en fliseløfter, når du skal bygge terrasse igen

Sponsoreret

Måske er du professionel brolægger, eller måske er du bare en handy gør-det-selv-mand. Det kommer sig ikke så nøje, hvem du er, men hvis du har udsigt til at skulle lægge en ny terrasse i fremtiden, er det altafgørende, at du bruger en fliseløfter under byggeprocessen.

Det kan være yderst slidsomt for din krop at bygge en terrasse. Der skal nemlig flyttes mange tunge fliser og sten i byggeprocessen, og rigtig mange oplever, at det giver smerter i ryggen samt andre steder i kroppen, hvis man ikke får løftet ordentligt.

Faktisk kan du mere eller mindre undgå de farlige tunge løft og dermed skåne din ryg. De dansk producerede Nissen fliselæggere og fliseløftere er nemlig fremstillet, så du nemt kan flytte rundt på belægningen i forskellige størrelser.

En fliseløfter kan i visse tilfælde bære helt op til 120 kg., hvilket naturligvis vil være en alt for tung belastning for dig at løfte alene. Med andre ord er det et must have for dig, hvis du vil have mest muligt ud af din krop – også når du er færdig med at lægge terrassen.

En fliseløfter kan selvfølgelig også bruges til omlægning af haven samt andre arbejdsopgaver, der kræver tunge løft.