Segboards er nemme at bruge

Sponsoreret

Du har sikkert fået øje på de mange seje segboards, der drøner rundt i gadebilledet og kigget misundeligt efter dem. Nu kan du også få fingrende i et sikkert, holdbart og fedt segboard, som du hurtigt kan lære at bruge.

Funboards.dk er en webshop, der sælger fede segboards af mange forskellige slags. Du kan få mange forskellige versioner, blandt andet Batman Black segboardet, der gør boardet næsten usynligt, når det er mørkt, så du kan bevæge dig afsted som en ninja. Du kan også få et Hummer segboard, der skiller sig ud i både design og ved at kunne køre på flere forskellige underlag på grund af de skridsikre dæk. Derudover kan man sige, at Segboards er funboards, fordi det er sjovt at køre på på de urbane transportmidler. De lægger op til leg og gode stunder udenfor.

Det kræver ikke nogen svær teknik at læge at køre på segboards, og derfor kan du let lære at drøne afsted på tranportmidlet, uanset om du er barn eller voksen.

DR og andre medier har skrevet om farligheden ved segboards, da der har været modeller på markedet, der pludselig kunne bryde ud i brand. Dette behøver man dog ikke frygte med segboards købt hos Funboards.dk, da det er nogle af de mest sikre boards på markedet med indbygget temperatursikring og brandhæmmende plast.