Kan du tage en måned ud af kalenderen?

Sponsoreret

Golf er godt for både krop og sjæl, og nu kan du komme afsted på en longstay golfrejse i over en måned. ClassicGolf arrangerer golfrejser til dig, der kunne tænke dig at bruge en masse intens tid på golfbanerne.

Golf er en krævende sport, og derfor kan det være svært at finde tid til de lange eftermiddage på golfbanen i hverdage. Men tager du på longstay golfrejser kan du være sikker på, at du får spillet en masse golf, at du udvikler dine evner, og at du får nydt at få et afbræk fra hverdagen. ClassicGolf er et dedikeret rejsebureau, der arrangerer golfrejser rundt i hele verden. På longstay-rejser kan du vælge mellem 15 forskellige steder i Portugal eller Spanien, hvor du kan være i lækre lejligheder og under sydens sol i omkring fire uger.

ClassicGolf samarbejder med hoteller, flyselskaber, biludlejningsfirmaer og golfbaner for at sikre, at du får den bedst mulige samlede oplevelse. På en golfrejse får du gået mange kilometer, og fordi det er en holdsport, får du også fællesskab. Faktisk kan golf endda have en helbredende effekt mod livsstilssygdomme på grund af den store mængde motion, man kan få, skriver Kristeligt Dagblad. Selv kalder ClassicGolf også golfrejser for livsstilsophold.

Rejsebureauet skræddersyer gerne lige præcis den type golfferie, som du kunne tænke dig, så tøv ikke med at kontakte dem.