Vælg bæredygtighed og økologi til dit barns legetøj

Sponsoreret

Vil du gerne ud at rejse med dit barn? Nu kan du gøre det helt uden at forurene luften med brændstof! Med det økologiske legetøj fra Stories in Stuctures kan du nemlig komme både til Paris, New York, London og København.

Tag på en rejse med dit barn hjemme i stuen eller i børneværelset og vis dem rundt i gaderne i Paris, New York eller London. Vis dem Frihedsgudinden, Big Ben, Eiffeltårnet eller nogle af de andre store, arkitektoniske vidundere med det økologiske legetøj fra Stories in Structures.

Med de fine byggeklodser kan du sammen med dit barn skabe jeres eget, fælles, personlige Paris, New York eller London. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Stories in Structures’ DNA er at skabe bæredygtige produkter, der samtidig er holdbare og med kvaliteten i fokus. Tidløshed er et nøgleord, da Stories in Structures vil, at man skal kunne genbruge produkterne gennem generationer. Derfor bruger designerne al sin tid og energi i hvert enkelt produkt, så du og dit barn får et stykke bæredygtigt, unikt og håndlavet legetøj. Produkterne inviterer nemlig til tid og sammenværd med dit barn og ønsker at give jer ubegrænsede muligheder for tid til fantasi og fordybelse.

Så hvis du ønsker et stykke legetøj, der på én og samme tid er økologisk, bæredygtigt, tidløst, vedholdende og en mulighed for mere tid med dit barn, så er det i webshoppen på Stories in Structures, du skal slå dig løs.