Find din entreprenør hos KG Hansen

Sponsoreret

Der findes mange entreprenører, men det er ikke alle, der er lige troværdige. KG Hansen er et gammelt og sikkert entreprenørfirma, hvor du kan være sikker på, at håndværket og troværdigheden er i top.

Har du brug for en entreprenør, der kan sit kram og som har kunnet det gennem et århundrede? Så ring til KG Hansen, der er en entreprenørvirksomhed i Grindsted, der har eksisteret siden 1910.

Karl Gustav Hansen grundlagde dengang virksomheden, og han var murermester af den type, der personligt stod inde for alt det, han og virksomheden leverede. Han gik heller aldrig hjem, før alt var, som det skulle være. En god jysk indstilling der har medvirket, at K.G. Hansen & Sønner a/s har vokset sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

Senest fik de prisen som årets byggeri, da de færdiggjorde det storslåede og succesfulde Lego House i slutningen af 2017. Hos KG Hansen mener man, at der er mange måder at bygge på, men at der kun er én måde, der holder – nemlig at bygge ordentligt. Og det gør de.

Så hvis du har brug for en entreprenør, der er af en gammel og stolt arv og som har en solid, jysk indstilling til at bygge ordentligt, så kig ind forbi kgh.dk.