Køb det smukkeste håndværk hos Applicata.dk

Sponsoreret

Alt inden for accessories, belysning og småmøbler i høj kvalitet kan du finde hos webshoppen applicata.dk, hvis stil er det lyse, enkle og nordiske.

Kombinationen af træ og farver er populær, og applicata.dk har et stort udvalg af alskens produkter med den kombination. Du kan for eksempel finde en masse forskellige flotte stole i flotte, nordiske designs. Eksempelvis kan du finde en smuk skammel i træ, som har et meget enkelt design.

Applicatas kollektion er tegnet af dygtige Skandinaviske arkitekter, designere og kunstnere. Det sikrer unikke produkter i høj kvalitet både æstetisk og funktionelt. De producerer deres trævarer hos mindre familieejede virksomheder i Skandinavien, hvor håndværkstraditioner holdes i hævd over generationer.

Eksempelvis kan du finde stilfulde designs af Anne Boysen, der er uddannet inden for kunst, arkitektur og design. Senest som arkitekt på arkitektskolen i Aarhus. Det er kombinationen mellem kunst og design, der er drivkraften i hendes arbejde, som både består af møbeldesign, rumkunst, maleri og skulptur. I 2011 vandt Anne Boysen Erik Jørgensen Design Award med daybeden “Senecio”.

Den praktiske tilgang til faget er det styrende moment i legen med materiale og form kombineret med søgen efter nytænkning. Hun er optaget af detaljer, godt håndværk og elsker at udfordre nye teknikker.