Farvel til de farveforskrækkede tider

Sponsoreret

Vi har førhen været vant til de helt nordiske og minimalistisk indrettede hjem, hvor der ikke har været fokus på farver eller kontraster. I dag er tidernes bolig trends dog helt anderledes.

Bolig trendsene har i de seneste år ændret sig fra, at vi er gået fra den sort/hvide indretning, til at vi i dag snart ikke kan få nok farver i boligen, derfor blander vi også gerne både farver og materialer. Udover interiør og møbler gerne må være farverige, bliver de helt klinisk hvide vægge også i dag erstattet med farver. Her ser man dog ikke, at det er alle rummets fire vægge, men derimod oftest en enkelt væg. Det er især blevet en trend at male en af stuens vægge, eller væggen hvor ens seng står op af. Du kan se tips og trends her.

Gør det selv

Når vi skal have malet vægge eller møbler, ringer vi ikke efter en maler, men ser det i stedet som et gør-det-selv projekt, som vi kan gå til og fra. Når man vælger at gå fra den helt farveforskrækkede boligstil til at få farver på både vægge og møbler, vælger de fleste at starte med en eller to farvetoner, så det ikke bliver for stor en omvæltning. I stedet for at male væggene i hjemmet er der også flere, der vælger at bruge tapet. Her kan man nemlig både vælge farver, men også mønstre, hvis man ønsker det. Er du vild med pastelfarver og mønstre, kan du hos Butik-Lundager finde flere former for kalkmaling og tapeter til at friske boligen op. Er man først startet på sine gør-det-selv projekter, kan det for nogle være svært at stoppe igen. Derfor kan det til sidst ende ud i en hel boligrenovering, når man har færdiggjort det første gør-det-selv projekt.