Farvel til ridser og falmet lak: Folie beskytter din bil

Sponsoreret

Med tiden bliver lakken på de fleste biler medtaget af sol, vind og vejr. Men du kan hjælpe din bil til en længere holdbarhed, hvis du pakker den helt eller delvist ind i folie. 

Der er et hav af muligheder for at style og passe på sin bil. Mange vælger at tilpasse deres bil, så den passer til deres egen personlighed og stil – enten med nye fælge, tonede ruder, smarte lygter eller folie. 

Nogle spejler sig selv i deres job, men også mange afspejler sig selv i deres bil, og derfor kan det være vigtigt at holde sit køretøj pænt og rent med den rigtige vedligeholdelse, da en bil bliver medtaget med tiden, hvis man ikke passer godt på den. 

Folie kan forlænge levetiden på din bil, samtidig med at det kan forebygge ridser og en falmende lak, som med tiden kan blive kedelig at kigge på. 

Det er både muligt at montere folie udenpå bilen, så lakken holder sig flot eller sågar får en anden farve end den, bilen er malet i fra fabrikken, men faktisk kan man også pifte det indvendige look op med folie, der monteres på interiørdelene, så de fremstår smarte. 

Du kan både finde folie til biler i carbon, forskellige farver, i et gennemsigtigt udtryk mm., så der findes helt sikkert en løsning til dig, hvis du vil forkæle din bil lidt ekstra.