Få renoveret motoren

Sponsoreret

Få renoveret din motor i Århus hos Bremsegården og vær sikker på, at der altid er fokus på kvaliteten. Bremsegården renoverer motorer på mange forskellige typer køretøjer og maskiner, og udfører renoveringen af motorer og motordele i højeste kvalitet. 

Når du står og skal have renoveret din motor på dit køretøj, så skal du finde et værksted, der ved hvad de laver. Her kommer Bremsegården ind i billedet. Bremsegården har ekspertise i mange slags køretøjer, og kan derfor hjælpe dig med din motor.

Vi kan hjælpe med at renovere følgende:

  • Renovering af alle typer benzin- og dieselmotorer
  • Renovering af motorer til forskellige brancher, fx entreprenørbranchen
  • Renovering af landbrugsmaskiner
  • Renovering af lastbiler

Når du vælger at renovere din motor, så er du sikret at din motor får flere år på bagen. Det er mange penge som man kan spare fremfor at investere i en ny motor. Motor renovering er derfor ikke en dum ide. Når du renovere din motor, så er det en lavere udgift for dig, samtidig med at motoren igen kører om ny. Din motor får et lavere støjniveau samt færre lyde og vibrationer. En anden fordel er derudover at din motor bruger mindre brændstof, så dit brændstofforbrug mindskes.