Ta’ dig god tid til din HF

Sponsoreret

Det er ikke alle der har overskud eller kan klare en HF uddannelse på 2 år, hvis de har en diagnose eller et særligt behov. Derfor har Gentofte Studenterkursus oprettet en linje, hvor man kan tage en HF uddannelse på 3 år. 

Hvis du leder efter en HF uddannelse i København, der tager hensyn til at du ikke kan overskue den normale HF uddannelse, så skal du tage et kig på Gentofte Studenterkursus, der også er kendt som GSK. Her er der plads til alle, der har brug for lidt ekstra opmærksomhed. Det er derfor også et krav, at du kan dokumentere, at du ikke kan klare en HF uddannelse på 2 år. På Gentofte Studenterkursus gør de nemlig, hvad de kan for at hjælpe de unge med at gennemføre uddannelsen og i sidste ende få en studentereksamen.

I løbet af uddannelsen er der indlagt praktikforløb og projektperioder, der skal være med til at afklare eleverne i forhold til en fremtidig uddannelse. Ved at tage en HF uddannelse på 3 år har du derfor mulighed for udvikle dig meget rent fagligt, da der kun er ca. 250 elever på hele uddannelsen og al undervisning foregår i små hold, så der er plads til alle. Du kan optages direkte efter 9. eller 10. klasse. Betingelsen er dog at du har dokumentation for en diagnose eller et særligt behov, der berettiger forlænget uddannelse.