Klatrepark til hele familien

Sponsoreret

Hvis du leder efter en god aktivitet til den næste familiekomsammen eller familie fødselsdag, så kan du forslå at i tager til Havreholm Klatrepark. Klatreparken passer til hele familien, og der er udfordringer, som passer både børn og voksne. Det eneste kriterium er, at man ønsker at prøve noget nyt og at overskide sine grænser. 

Klatrebanen i Havreholm byder på oplevelser for hele familien – både børn og voksne. Den store klatrepark på Sjælland og er placeret i flotte naturrige omgivelser. Banerne er opført i skoven, hvilket betyder at I kommer til at bruge et par timer i den friske, danske luft. Klatrebanen kommer til at udfordre jer alle og I skal være klar på at ville overskride nogle af jeres grænser for at gennemføre det hele. Sikkerheden i parken er i top, hvilket betyder, at selv de mindste også kan være med til dagens aktiviteter. I er aldrig helt på egen hånd, og børnene kan derfor også selv tage de nemmere baner, mens i prøver kræfter med de lidt mere udfordrende baner.

Hvis I vælger at bruge et par timer på klatrebanen, så får i som familie en god oplevelse sammen, som I alle vil snakke om mange år fremover.