Hvordan indretter jeg en kantine?

Sponsoreret

En kantine på en arbejdsplads har ofte flere forskellige funktioner. Ikke nok med at dine medarbejdere kan nyde deres måltider, er det også et rum, hvor der er mulighed for at snakke og hygge med sine kolleger. Desuden er det et sted, hvor alle kan tage en velfortjent pause.

Selvom at en kantine ikke er en nødvendighed på alle arbejdspladser, kan det sagtens være en fordel. Dog kræver det, at kantinen bliver indrettet på en smart og praktisk måde. Her finder du gode råd til at indrette en kantine. 

Gode råd til at indrette en kantine

 

  • Tænk over komfort – Det første, du skal huske på, er, at dine medarbejdere skal føle sig godt tilpas i kantinen. Det kan du blandt andet gøre ved at sørge for, at kantinen er rummelig med plads nok til at gå frit og sidde afslappet. Derudover skal belysningen og temperaturen være varm og indbydende. Disse faktorer kan være med til at bestemme, om dine medarbejdere gider at bruge kantinen eller ej.
  • Valg af kantineinventar – Du skal ligeledes beslutte, hvad der er brug for, når det kommer til kantine inventar. Det er en fordel at vælge kantineinventar ud fra, hvad der passer bedst til firmaet og medarbejderne samt selve frokosten.
  • Vælg behagelige og ergonomiske møbler – At kunne sidde komfortabelt under en frokost er altid et plus. Derfor bør du investere i behagelige og ergonomiske møbler til kantinen. På den måde kan dine medarbejdere altid sidde uden at få ondt diverse steder eller lignende.