Til dig der har brug for en tandhjulspumpe

Sponsoreret

Har du brug for en eller flere tandhjulspumper, så finder du altid et godt udvalg hos rhpumper.com. Det gælder i høj grad tandhjulspumper i høj kvalitet, og har du til og med brug for gode råd, til at finde netop den tandhjulspumpe, der passer bedst til netop dit behov, så kan du altid få et par gode råd med på vejen. 

 

Hvad er en tandhjulspumpe? 

Har du en virksomhed, hvor der hovedsageligt bliver arbejdet med tyktflydende væsker. Det kan for eksempel være væsker som maling, sæbe, forskellige levnedsmidler som eksempelvis chokolade, så har du sikkert også allerede hørt om tandhjulspumper. 

 

Tandhjulspumperne har en række fordele, blandt andet disse:

 

  • De er selvansugende

 

  • De laver ikke skummende eller churning af væsken

 

  • Der er kun én akseltætning eller en magnetisk kobling

 

  • Der er indstøbt varmeafledningskappe i huset

 

  • Fuld ydelse i begge omdrejningsretninger

 

  • Overtryksventil indbygget i pumpen

 

Har du brug for ekstra sparring 

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med rhpumper.com på den ene eller anden måde, så er det en god ide at gøre det nu. Her finder du nemlig et fagligt stærkt personale, som altid sørger for at give dig som kunde, den bedste løsning, når det handler om tandhjulspumper, samt andre pumpeløsninger til din virksomhed. 

 

Har du også brug for en gennemgang af et eventuelt projekt du er i gang med, så kan du også altid få et ganske uforpligtende tilbud. På den måde kan du altid få den bedste løsning, når det handler om at vælge den bedste tandhjulspumpe til din opgave.