Hold arbejdspladsen ren med produkter fra Vikan

Sponsoreret

Mangler du rengøringsmidler og -produkter til din virksomhed, så der konstant kan være rent og pænt? Hos kontorsyd.dk finder du alt til rengøringen fra Vikan, der sørger for, at du og dine kolleger har de bedste forudsætninger for at være i et rent miljø.

Mere end 100 års erfaring i rengøringsverdenen

Mangler du en ny opvaskebørste til opvasken, en moppe til tavle og bord, en afstøver med teleskopskaft, en mikrofiberklud eller måske en kost? Når du klikker ind og besøger kontorsyd.dk, vil du hurtigt opdage, at Vikan har alt det, du behøver til rengøringen – og mere til. Vikan har hovedsæde i Danmark, og de er den førende leverandør af hygiejniske rengøringsrekvisitter i verden, til blandt andet fødevareindustrien. Mere end 100 års erfaring gør dem i den grad til eksperter på området, og det betyder, at du roligt kan stole på, at det er kvalitetsrengøringsrekvisitter og -midler, du får til din arbejdsplads, når du først har bestilt produkter fra Vikan.

Høj kvalitet

Når du befinder dig på et kontor, et lager, en kantine eller på andre arbejdspladser, er det vigtigt, at der er rene og ryddelige omgivelser. På den måde er der ro til øjet, og du kan koncentrere dig 100 procent om arbejdet. Rengøringsrekvisitterne fra Vikan er i høj kvalitet, så når du eller dine kolleger anvender dem, har I de bedste vilkår for en omhyggelig rengøring. Vikan er at finde i mere end 90 lande, men på trods af den store udbredelse, er det en virksomhed med benene solidt plantet i jorden, så det handler om høj kvalitet frem for kun kvantitet. Klik ind på kontorsyd.dk, og find nye rengøringsrekvisitter fra Vikan til din virksomhed.