Brugte grenreoler til det tunge gods på værkstedet

Sponsoreret

Er du på udkig efter en god, holdbar og praktisk løsning til at få styr på de tunge og lange stålrør, træplader eller andet på værkstedet, så er en grenreol det helt rigtige valg. Hos Reolhansen kan du få en grenreol brugt, så der kan blive orden på værkstedet.

Nye og brugte grenreoler

Har du dit eget auto- eller smedeværksted? Eller arbejder du måske i en tømmerhandel, hvor der er mange tunge og lange dele, såsom stålrør, træplader eller andet, som skal være klar til brug? Der er ingen tvivl om, at det er rart for synet, men bestemt også for praktikken, at alle ting har sin egen plads, så man ved, hvor man finder det, når det skal bruges. Det kan dog være svært at finde opbevaringsplads eller -løsninger til det større god, men det er her, Reolhansen kommer ind i billedet. Besøger du deres hjemmeside, vil du se forskellige reolløsninger, heriblandt grenreoler, som er perfekte til værksteder og lignende, og så sælger de dem både ny af og brugt, så der er masser af muligheder.

Justeres efter formålet

Hos Reolhansen.dk finder du grenreoler fra to danske produktionsvirksomheder, nemlig OWO og Raisen. Det betyder, at grenreolerne er danskproducerede, og de har helt og aldeles styr på, hvad det vil sige, at noget er høj kvalitet. Grenreolerne er fleksible – hylder kan monteres, og højden kan justeres ganske nemt, så reolen passer perfekt i højde og længde til formålet. Alle grenreoler er testet af Teknologisk Institut, så du kan roligt stole på, at det er kvalitet, der kommer ind på lageret og holder styr på det forskellige gods.