Pift dit outfit op med sneakers fra Woden

Sponsoreret

Hos Woden finder du altid et par sneakers, hvis du står og mangler – det stilfulde skandinaviske mærke tilbyder sneakers til enhver lejlighed og et hvert outfit!

Leg med stile og kontraster

Sneakers går til både jeans og kjoler og er ideelle til at bringe afslappethed til det feminine look og gøre dette mere casual, end et par stiletter gør. Hos Woden finder du dame sneakers i friske farver og mønstre, der giver dit outfit et sidste pift, men også i klassisk sort og hvid. Med sneakers fra Woden er der altså rig mulighed for både at matche farven på dine sneakers med dit outfit, holde det helt klassisk, eller leg med kontraster og mønstre.

Stilbevidst brand med bæredygtigt statement

Det skandinaviske mærke Woden lægger stor vægt på, at der bruges naturlige kvalitetsmaterialer i produktionen. Her anvendes kork, genbrugsgummi og lakseskind, som oprindeligt er et spildprodukt i fiskeindustrien. Med sneaskers fra Woden får du altså ikke bare et trendbevidst udtryk til dit outfit og komfortable sneakers, men manifesterer samtidigt også dit ståsted i forhold til bæredygtighed.

Hurtig levering og inspiration i mailboxen

På Wodens webshop kan du sidde i ro og mag derhjemme og finde dine nye sneakers, som du modtager inden for 1-3 hverdage. Glem ikke også at tilmelde dig brandets nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret på events og konkurrencer samt inspiration til, hvordan du styler og plejer dine sneakers!