Få styr på dit skrivebord

Sponsoreret

Vi kender det alle sammen: efter en lang arbejdsuge, kigger du på sit skrivebord og undrer dig over, hvordan du først nu har opdaget, hvilket rod du har fået skabt. Det moderne arbejdsliv byder på mange udfordringer, og selvom at mange ting findes digitalt, kan det stadig være nødvendigt at have fysiske dokumenter. Sammen med brugte kaffekopper og karamelpapir kan det hurtigt blive uoverskueligt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at holde orden på dit skrivebord.

Et rent skrivebord har mange fordele, og særligt ens kollegaer plejer at sætter pris på, at gamle kaffekopper og brugte tallerkner jævnligt finder sin vej tilbage til kantinen eller køkkenet. Men hvad gør man, hvis man har svært ved at huske dette? Hverdagen kan være hektisk, og hvis man i forvejen er sent på den, og barnet venter i børnehaven, som forresten lukker om 15 minutter, så er et ryddeligt skrivebord måske ikke første prioritet.

Sådan hjælper du dig selv

Når du ønsker at tillægge dig selv nye vaner, så handler det om at gøre det nemt og simpelt. Mange nye vaner kan være svære at opretholde, derfor bør du starte i det små. Dette kunne f.eks. være at tage din gamle kaffekop med, når du alligevel går til frokost. Det samme gør sig gældende med æbleskrog og andre snacks. Til dit papirrod, bør du jævnligt sortere og kassere det, som du ikke længere har brug for. Sørg altid for at du rigeligt med mapper og ringbind til rådighed. Find kontorartikler på nettet og giv dig selv det fornødne overblik i hverdagen.