Billig bobleplast og boblefolie til indpakning af varer

Sponsoreret

De knitrer og popper, når du trykker på dem. De er fyldt med luft og fungerer som et perfekt stødabsorberende lag. Det er naturligvis bobleplast og boblefolie, der er tale om. Det vidunderlige materiale, der består af massevis af små, runde plastbobler fyldt med luft er perfekte til at beskytte sarte genstande som eksempelvis skrøbelige vaser og fint porcelæn. Bobleplast egner sig særdeles godt til brug i forretninger til indpakning af kundernes varer ved kassen eller til privat brug ved eksempelvis flytninger, hvor der næsten er garanti for, at et eller andet går i stykker under transporten, hvis det ikke er pakket ordentligt ind. Med bobleplast kan du forebygge dette. Det gør du bl.a. ved at vikle det godt rundt om genstandene, der ønskes pakket ind. Du kan med fordel vælge, at wrappe genstanden i flere lag bobleplast for ekstra beskyttelse.

God all-around beskyttelse med boblefolie- og plast

Bobleplast og boblefolie fås med både store og små bobler alt efter, hvad du skal bruge det til. Du kan med fordel vælge store bobler, hvis det er større ting du skal pakke ind. På den måde kan du spare penge ved at benyttet boblefolie – ja faktisk kan du få billig bobleplast og boblefolie i mange varianter. Det er dog ikke kun de skønne stødabsorberende bobler, der gør bobleplast til noget særligt. Plastikken gør også, at det beskytter mod fugt og vand. Derudover vejer det ingenting og er derfor rigtig godt til beskyttelse af varer, der skal sendes med posten, og sidst men ikke mindst kan bobleplast genbruges.