Antallet af nye BMW-biler vokser

Sponsoreret

Den tyske bilfabrikant BMW oplever fremgang i antallet af nyregistrerede biler i Danmark, når man sammenligner tal fra januar og februar i 2017 med de to første måneder af 2018. 

Flere danskere har indregistreret en BMW i løbet af januar og februar 2018, end tilfældet var i 2017. Også andelen af BMW-biler i forhold til alle nyregistrerede biler er steget, viser tal fra De Danske Bilimportører. 

Den tyske producent af luksusbiler kunne fejre sit 100 års jubilæum i 2016, og de mange års hårdt arbejde ser ud til at falde i danskernes smag. I hvert fald er der blevet lavet 1.061 nyregistreringer af BMW-biler i løbet af januar og februar 2018, hvilket er en stigning i forhold til samme måneder i 2017, hvor antallet af nyregistrerede BMW-biler var 740. 

BMW, som er en forkortelse af det oprindelige navn Bayerische Motoren Werke, har hovedsæde i München, hvor selskabet også har deres eget museum, BMW Welt. Her finder man store og flotte udstillinger af BMW-biler, men med stigningen af nyregistrerede BMW-biler  i Danmark, kan man være heldig at spotte flere og flere af de luksuriøse køretøjer på gaden. 

Med over 100 års erfaring med bilproduktion har BMW produceret mange forskellige biler med årene, og da kvaliteten er i top, er både nyere og ældre BMW-biler komfortable og kraftige at køre i. 

Med tiden har BMW fulgt med tendenserne, så designet på de luksuriøse biler er i top. Endvidere er det også muligt at lease en lækker BMW, hvis kontoen ikke tillader at betale købesummen. Du kan læse mere om BMW leasing her.