Så vigtigt er det med et godt værkstedsbord

Sponsoreret

Det kan måske lyde banalt, men det kan være uundværligt med et solidt og robust værkstedsbord, når du arbejder med biler og andre motordrevne køretøjer. 

 De fleste, der har deres eget lille værksted hjemme i garagen, kan sikkert nikke genkendende til, at det er vigtigt med et stabilt værkstedsbord at arbejde ved. Nogle starter måske ud med et aflagt og slidt skrivebord, som de håber er nok, men så snart man lægger tunge genstande på bordet, så kan skaden ske. Man risikerer at ødelægge både bord og genstandende på det, fordi det ikke er stabilt nok. 

 Derfor er et robust værkstedsbord, der er fremstillet til formålet, uundværligt for mekanikere og folk der skruer på biler i fritiden. 

 Vigtigheden af et godt værkstedsbord blev også tydelig, da Kia-forhandleren Kjerulf A/S i Slagelse skulle have nye værkstedsborde. Her blev de nye værkstedsborde stolt vist frem i Motor-magasinet, hvor det også blev beskrevet, at de gamle værkstedsborde var for slidte til fortsat at blive brugt. 

 Fordelen ved et godt værkstedsbord er også, at den ofte medfølgende opbevaringsplads er fremstillet til at kunne bruges til objekter og værktøj, der kan slide på borde, der ikke er lavet til formålet. 

 Har du også lyst til at opgradere dit hjemmeværksted, kan du se mere om værkstedsborde her.