Stilladser til den sikre arbejdsplads

Sponsoreret

På en arbejdsplads er der et stort behov for solide og funktionsdygtige stilladser. Man kan finde stilladser, der passer til din virksomheds individuelle behov og man kan købe både nye og gamle stilladser hos Maskinbutikken.

Hvis man arbejder meget på byggepladsen, er det vigtigt at sikre sig at arbejdsmaterialerne er af den bedste kvalitet. Dette gælder også for stilladserne på arbejdspladsen, der skal kunne holde til meget arbejde og forskelligt vind og vejr.

Hver arbejdsgiver skal instruere deres medarbejdere, og sørge for at de har nødvendige tekniske hjælpemidler. Her er der tale om stilladser og personlige værnemidler som eksempelvis høreværn, hjelme og sikkerhedssko. De forskellige hjælpemidler skal stille til rådighed på byggepladsen. Det er desuden håndværksfirmaets opgave at instruere håndværkerne i brugen af hjælpemidlerne.

Der er stor forskel på de forskellige stilladser og et af de bedste mærker på markedet er Jumbo. Jumbo leverer absolut højkvalitets stilladser til professionel brug. Som arbejdsgiver har man altid ansvaret for sine medarbejdere, og det er vigtigt, at man som arbejdsgiver ikke går på kompromis med kvaliteten.

Jumbo stilladser er Danmarks største leverandør af kvalitets stilladser og de tilbyder professionelle kvalitetsprodukter indenfor stilladser.