Kedeldragter til arbejde og fritid

Sponsoreret

Kedeldragter er gode at have i mange forskellige arbejdssituationer. Kedeldragter hjælper både i mod ikke at komme til skade, men de hjælper også i mod at blive snavset og blive kold. I mange forskellige jobsituationer kan der være behov for en kedeldragt. Hvis du fx er mekaniker og du går i træk hele tiden, kan der indimellem være behov for sådan en dragt. Hvis du går udenfor og laver en masse fysisk hårdt arbejde, er det mange gange også en nødvendighed med en kedeldragt. Nogle dragter har magneter på, så man kan ses, når mørket falder på. Der findes både sommer og vinterkedeldragter. Sommerkedeldragter er indlysende nok af tyndere materiale, og Vinterkedeldragter er modsat, af tykkere materiale. Tiden nu er ikke til at have vinterkedeldragter på, vi går jo sommeren i møde. Men på sbribe.dk har de et stort udvalg af vinterkedeldragter, der er sat ned. Det kan derfor godt betale sig at tage et kig på siden, hvis du alligevel planlægger at skulle bruge en ny, når vi igen går vinteren i møde.  Der er mange forskellige modeller, og de er alle af god, slidstærk kvalitet. Der er forskellige farver, og nogle holder til mere end andre. Der er gule, reflekskedeldragter, og så er der lidt mere neutrale mørkeblå kedeldragter til ham eller hende, der ikke nødvendigvis vil falde for meget i øjnene. Afhængigt af, hvor og i hvilken forbindelse man skal bruge en kedeldragt, kan der være krav til, hvilken man skal have på. Mange gange er det også dragter, der bliver udleveret af den virksomhed, man arbejder for.