Derfor skal du bruge en flishugger

Sponsoreret

Søger du en god flishugger – se mere til, hvordan du nemt selv kan lave træflis til havens mange bede. Der er mange gode grunde til at lægge træflis i haven. For det første et det flot at se på, men det er også praktisk som underlag på gangstier, hvor der er risiko for mudder når det regner.

En effektiv flishugger

Har du et stort træ liggende i haven, som du ønsker at lave til flis? Så kan du ved hjælp af en god flishugger, nemt selv lave din egen flis. Du har også muligheden for at lave flis i flere forskellige størrelser. Vil du for eksempel gerne have en bestemt størrelse flis i det ene bed og en anden størrelse flis på din gangsti, så er det muligt at lave med en flishugger.

Mange fordele ved at anvende træflis i haven

Udover at være flot at se på, så er træflis også med til at give en god stemning og et rustikt udseende i haven. Men udover det, så hjælper træflis også med til at holde ukrudt nede.

Sørg for at have det rigtige udstyr

Når du begynder at lave din egen flis med en flishugger, så er det også meget vigtigt at sikkerheden er i orden. Det larmer meget, når du får gang i maskinen, det er derfor nødvendigt, at du udstyrer dig selv med et par høreværn, som kan afskærme det høje støjniveau. Det er også en god ide at passe på øjnene og hænderne, når du arbejder med en flishugger, især fordi at flisehuggeren engang imellem vil komme til at kaste smådele ud, som kan ramme dig.

Hos PrimusDanmark.dk finder du effektive flishuggere. Både elektriske, men også flisehuggere som er drevet ved brug af benzin.