På Øse Efterskole lærer du, at hele verden er en scene

Sponsoreret

Har du en skuespiller i maven? Så er Øse Efterskoles teaterlinje måske lige noget for dig. Teaterlinjen vil udfordre dig max og i sidste ende gøre dig til en bedre skuespiller, end du var, da du begyndte skoleåret.

 

Vil du på teaterskole i Jylland? Øse Efterskole tilbyder dig de bedste og mest kompetente undervisere et helt år på teaterlinjen på Øse Efterskole. Her vil du komme til at lære en masse om dig selv og andre i fuldstændig trygge rammer helt fra starten.

 

Samarbejde er nøgleordet, når man vælger teaterlinjen på Øse Efterskole. I løbet af hele skoleåret vil der blive sat flere stykker op. I perioder vil det være tidskrævende og presset, men ved hjælp af samarbejde og skolens ”vi løfter i flok”-mentalitet, så klarer vi det hele sammen.

 

På teaterlinjen arbejder man sammen. Man kommer tæt på hinanden og bliver presset ud i situationer, der i sidste ende hjælper jer til at tackle og håndtere samarbejde såvel som hensynstagen til andre. Fællesskabet er i centrum på Øse Efterskoles teaterlinje.

 

Der er brug for dig! Du er unik, og din kreativitet vil gøre teaterlinjen på Øse endnu bedre. Så hvis du er klar på at udfordre dig selv som menneske og skuespiller, så er det nu, du skal springe ud i det. Eventyret. Lad din skuespillerkarriere starte for alvor på Teaterlinjen på Øse Efterskole.