Bestil et huseftersyn: God idé både for køber og sælger

Sponsoreret

Hvis du skal sælge et hus, så er det dig, der har ansvaret for, at det er i orden, og det kan du sikre ved et huseftersyn, der indeholder en tilstandsrapport og en el-installationsrapport, sådan at du som sælger bliver fritaget for at have ansvar for fejl.

Hvis du som sælger gerne vil fritages for den 10-årige ansvar for skjulte fejl og mangler, der følger med, når du sælger et hus til en køber, så skulle du overveje at få et huseftersyn, der sørger for, at du både får en tilstandsrapport og en el-installationsrapport, og så kan du også få et tilbud om ejerskifteforsikring og en erklæring om at betale halvdelen af præmien til en ejerskifteforsikring.

Huseftersynsordningen er altså i bund og grund til for at beskytte både køber og sælger mod økonomiske overraskelser i forbindelse med køb og salg af huse og det er netop det, som mk consult byg gerne vil hjælpe dig med.

Du kan få kvalificeret hjælp til at opfylde de mange krav som man møder som hussælger ved at få udarbejdet en tilstandsrapport eller et energimærke, og hvis du vælger mk consult byg til at foretage huseftersynet, så vil du blive kontaktet af en engageret og byggesagkyndig arkitekt, der har arbejdet i byggebranchen i over 20 år og derfor har oparbejdet en stor erfaring med at gennemgå en lang række ejendomme.

Arkitekten ser frem, til at gennemgå dit hus og hjælpe dig med at få kortlagt husets tilstand og/eller energiforbrug udførligt og korrekt.